Grand Champion 4. år i træk på Landsskuet

There are no translations available.

Compass, Grand og Supreme Champion

For 4. år i træk gik en Moeskær-tyr helt tops på Landsskuet som Grand Champion. I år blev det Moeskær Compass 1487, som tog sig af både Grand Champion og Supreme Champion-titlerne.

Dermed blev det en gentagelse hos tyrene fra Landsskuet 2016, hvor Moeskær Compass også blev Grand Champion.

Moeskær Compass er et imponerende individ, som har det hele. Ekstrem længde, dybde og bredde. Masser af udstråling og fantastisk velgående. Samtidig har han en helt utrolig tilvækst. Blot 28 mdr gammel vejer han hele 1350 kg. Årets dommer, PJ Budler fra USA var da også fuld af lovord om Compass. Dommerens superlativer kan koges ned til en én sætning: "En tyr i verdensklasse!"

I Landsskuets interbreedkonkurrence har Compass også bragt Hereford-racen til tops. Han har således deltaget 2 gange og blevet hhv nr 1 og 2!

Moeskær Compass er ligeledes blevet kåret til Europa's bedste Herefordtyr. I sit korte liv har Compass således formået at vinde 2 x Grand Champion på Landsskuet, Supreme Champion på Landsskuet, Interbreedvinder på Landsskuet og endelig Champion Bull of Europe.

Ikke blot har vores tyre vundet Grand Champion på Landsskuet de seneste 4 år. I 2 af årene har Reserve Grand Champion Tyr også været en Moeskær-tyr!

 
MPH