2 af verdens bedste hundyr får afkom på Moeskær

There are no translations available.

RVP Ablaze, vi får afkom i 2018 og 2019

Det er lidt af nyhed, vi nu kan afsløre. Det er nemlig lykkedes os at købe skylninger på 2 af verdens bedste hundyr. Nemlig US National Grand Champion Female, RJL LCC Poker Face 5C og Canadian National Grand Champion Female RVP Ablaze 7A.

De er to af de mest vindende hundyr nogensinde i hhv USA og Canada. Poker Face er bl.a. Denver 2017 Grand Champion Female, ligesom hun har vundet stort set alle de største dyrskuer i USA. Fx og også Grand Champion Bred and Owned på US Junior National. Det er dyrskuer med flere tusinde udstillede Hereford'er! Hun vil desuden være en af favoritterne til at vinde Champion of the World 2018.

RVP Ablaze 7A har i Canada også gjort rent bord med bla. Grand Champion Female på Agribtion og de andre store canadiske dyrskuer såsom Farmfair og Junior Nationals. Hun er desuden Champion of the World 2017.

Det er således lidt af en begivenhed, at en og samme besætning får afkom fra de to nuværende National Champion Hundyr i både USA og Canada. Sandsynligvis er det aldrig sket før.

Embryoner efter de to super hundyr er allerede ilagt og vi venter afkom både i 2018 og 2019. Fædrene tæller flere af de aller bedste tyre , bl.a. Chac Mason og HF Beyond. Vi har således krydset National Champion Hundyr med National Champion Bull!

 

RJL LCC Poker Face, 2017 US National Champion Female

 

RJL LCC Poker Face, 2017 US National Champion Female

 

RVP Ablaze 7A, Canadian National Champion og Champion of the World
 
MPH