Compass og Kashmir kåret til Europa's bedste

There are no translations available.

Compass og Kashmir

Søskende-parret Moeskær Compass 1487 og Moeskær Kashmir 1494 ryddede bordet på Landsskuet 2017. Nu gentager de triumfen i kampen om titlen som Europa's Bedste.

I konkurrence med alle de andre National Grand Champions fra landene rundt om i Europa blev det nemlig dobbelt dansk triumf. Hos handyrene blev Moeskær Compass en suveræn vinder, mens Moeskær Kashmir også i suveræn stil tog sig af titlen hos hundyrene.

Triumfen er lige til historiebøgerne, idet det aldrig tidligere er sket, at samme besætning vinder hos både handyr og hundyr. Ej heller tidligere er det sket, at et søskendepar vinder begge titler. Således er det en stor cadeau til Moeskær Kashmir 1086, som er moder til både Compass 1487 og Kashmir 1494. Hun er om nogen et bevis på, at dyrskue-vindere også kan dominere avlen.

Det er i øvrigt andet år i træk, at Moeskær Compass 1487 kåres til Europa's Bedste Herefordtyr. Tidligere har Moeskær Pacman 1417 også vundet den ærefulde titlel. Der er dermed 4. gang på 4 år, at et Moeskær-dyr kåres som Europa's Bedste. Ikke sært vi er stolte hos Moeskær Hereford.

 
MPH